Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твТова, което се случва през

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твТова, което се случва през
Коментари Харесай

Симеонов: Има поколения, които не помнят друго освен Борисов, но в момента гледаме края на тази ера

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Това, което се случва през последните дни в страната е дежа вю - същото се случваше и през 2009 година Честно казано, такива моменти е имало и през 90-те години. ГЕРБ през 2009 година пристигнаха на власт тъкмо с това говорене, с наказателни акции, тъй че сега в този момент получава един законосъобразен отговор. Има генерации, които не могат да си спомнят друго с изключение на Борисов, тъй че сега следим края на ерата Борисов. 

Това разяснява в ефира на Нова тв социологът Първан Симеонов.

Масово българското общество не е на висок градус сега. То желае смяна, само че не е толкоз революционно настроено. И когато някой министър надценява тази революционност, се създават кавги. Като цяло служебното държавно управление ще се хареса, тъй като е положително, тъй като внася утешение, защото е експертно и също така то съставлява рейтинга на Румен Радев, който се резервира. Разбира се има някои гафове, само че без тях не може, уточни Симеонов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР